Zaļie un brūnie biezpiena bumbulīši

Sastāvdaļas

  • 400 g sausa biezpiena
  • 10 g želatīna
  • 1 glāze kapātu zaļumu: dilles, baziliks, pētersīļi
  • 2 /3 glāzes īstas rupjmaizes rīvmaizes
  • 50 ml piena
  • 10 g želatīna
  • Kāposta lapa

Pagatavošana

40 min.
  1. Želatīnu uzbriedina pienā.
  2. Biezpienu sadala divās daļās. Pusi sajauc ar zaļumiem. Pievieno pusi izsķīdināta želatīna. Kārtīgi samīca un izveido nelielas lodītes. Tās liek ledusskapī sastingt.
  3. Otru pusi biezpiena samīca ar rupjmaizes rīvmaizi, pievieno želatīnu un arī izveido lodītes, ko sastindzina ledusskapī.
  4. Pasniedz sakārtotas uz kāposta lapas - pamīšus zaļās un brūnās.
  5. P.S. Recepte lai būtu skaistāka āda un stiprāki zobi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi