Aknu rullītis

Sastāvdaļas

  • 4 porcijas
  • Cūku akniņas 200 gr
  • Cūkgaļas šķēles (speķis) 200 gr
  • Ola 1gab
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Sīpols

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļas šķēlītes paklapē, apsāla un izcep gatavas ( cepšanas gaitā var uzliet nedaudz ūdeni, tad gaļa būs mīkstāka).
  2. Aknu gabaliņus( nelielus, garenus ) apber ar pipariem, apviļā miltos, olā - izcep
  3. ( necep ilgi, iedur ar spicu nazīti - ja suliņa ir dzidra- akniņas gatavas).
  4. Ietin akniņas ceptajās gaļas šķēlītēs, aizsprauž ar krustnagliņu.
  5. Gaļas taukos pacepina sīpolu un uzber aknu rullīšiem!
  6. Tradicionāls ēdiens laukos - kad tikkā kauts ruksis!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi