Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ar svaigā siera mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g spageti
  • 4 burkāni
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote cukura
  • 250 ml vistas buljona (puse sausā buljona kubiņa)
  • 200 g svaigā siera
  • Sāls, malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Spageti novāra un nolej. Burkānus notīra, sagriež garenās standziņās, vāra 5 minūtes, tad noskalo ar aukstu ūdeni un nolej. Cukuru karamelizē tējkarotē sviesta un tajā izkarsē apvārītos burkānus. Pannā uzkarsē buljonu, pievieno sasmalcinātus pētersīļus, sāli, piparus un izkausē svaigo sieru. Mērcē liek spageti un visu izkarsē. Spageti ar mērci liek sasildītos šķīvjos, pa virsu saliek burkāniņus un pārkaisa pētersīļus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas