Spageti ar svaigā siera mērci

Sastāvdaļas

  • 400 g spageti
  • 4 burkāni
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote cukura
  • 250 ml vistas buljona (puse sausā buljona kubiņa)
  • 200 g svaigā siera
  • Sāls, malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Spageti novāra un nolej. Burkānus notīra, sagriež garenās standziņās, vāra 5 minūtes, tad noskalo ar aukstu ūdeni un nolej. Cukuru karamelizē tējkarotē sviesta un tajā izkarsē apvārītos burkānus. Pannā uzkarsē buljonu, pievieno sasmalcinātus pētersīļus, sāli, piparus un izkausē svaigo sieru. Mērcē liek spageti un visu izkarsē. Spageti ar mērci liek sasildītos šķīvjos, pa virsu saliek burkāniņus un pārkaisa pētersīļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi