Daanju bivshteks(liellops)

Sastāvdaļas

  • Liellopa vai telja galja kg
  • Saldais kreejums 150 gr
  • 5 kg siipoli

Pagatavošana

40 min.
  1. Svaigu liellopu vai telja galju izmalj caur galjmashiinu.pievieno saldo kreejumu.Kaartiigi izmiica izdauza lai buutu vijiiga masa.Veido lielas apaljas galjas bumbas.Sakarseetaa panaa izkausee cepamo margariinu,galjas bumbas nedaudz pieplacina,(liidziigi kotletei,bet ar augstu malu).Cep no abaam pusem apberot ar saali un pipariem,liidz veidojas bruuna garoza.
  2. Uz otras pannas cep siipolusizskauseetaa margariinaa,liidz bruunumam.
  3. Pasniedz ar veseliem videeja lieluma kartupeljiem vai sauteetiem burkaaniem.Pasniedz ar bruuno pamatmeerci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi