Svītrainie salāti

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigs baltais kāposts
  • 300 g svaigi burkāni
  • 1 tējkarote koriandra sēklu
  • 1 tējkarote ķimeņu sēklu
  • 2 tējkarotes sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostu sarīvē uz biešu rīves. Notīrītus burkānus sarīvē uz vēl smalkākas rīves.
  2. Saberž koriandru ar 1 tējk. sāls (piestā vai garšvielu dzirnaviņās).
  3. To sajauc ar burkāniem.
  4. Saberž ķimeņu sēklas ar 1 tējk. sāls. Sajauc ar kāpostiem. Bļodiņā blīvi kārto pa kārtām kāpostus un burkānus. Pusstundu atdzesē ledusskapī. Pasniedz izgāztus no bļodiņas. Rotā ar bazilika lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi