Želejas olas

Sastāvdaļas

  • Olas chaumalas veselas
  • Želatīns
  • Dažādas sulas vai kompoti želejām
  • Piens vai putuktējums vei saldējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Olām vienā galā uztaisa caurumiņu, tik lielu lai olu var iztecināt ārā, tad pašu olu var izmantot kādos citos ēdienos jo šeit tā nav vajadzīga.
  2. Olas čaumalu izmazgā
  3. No sulas un želatīna taisam stingru želeju (labāk izmantot dažādu sulu želejas , lai katra ola savā krāsā)
  4. Ielejam olā un liekam ledusskapī
  5. Kad olas atdzisušas lupinam nost čaumalas un liekam galdā.
  6. Rotā pēc patikšanas
  7. Ēd kopā ar pienu putukrējumu vai saldējumu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi