Magonu torte ar mokas kremu

Sastāvdaļas

  • Magones 1 gl
  • 0.5 piens 0,50 g
  • Olas 8 gab
  • Rīvēti sausiņi 5ēd .k
  • Cukurs 1 gl
  • Vanīļas cukurs
  • Mokas krēms
  • 2.5 Šķīstošā kafija 2,5 ēd k [ar kaudzi]
  • Ūdens
  • Olas 4gb
  • Kartupeļu milti 2ēd. k
  • Cukurs 6 ēd .k
  • Sviests 400 g
  • Liķieris 1-2 ēd .k
  • Skabs ievarijums

Pagatavošana

50 min.
  1. Magones ar pienu aplauce žavē uz panas [apgrauzdejot]
  2. Olas dzeltenumu sakļ ar lielako pusi cukura ,pievieno magones [atdzisšas],vaniļas cukuru un rivmaiz.
  3. Olas baltumu saputo ar atlikušo cukuru pievieno pārējai masai viegli iecilajot .
  4. Formu ietauko cep mērena siltumā gatavu sagriež 3ripas
  5. Krems;;
  6. Olas sakuļ ar cukuru pievieno miltus un lēni maisot pielej karstu kafiju visu labi izmaisa un karsē ūdens peldē kamēr sabiezē .
  7. Kad ir padzisis pievieno sviestu .
  8. Ja nav laika es apakša lieku ievārijumu un virsu putukējumu sanāk labi un ātri .
  9. Labu apetiti .

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi