Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Magonu torte ar mokas kremu

2006. gada 11. aprīlis
Foto: anita kaupuza
Pagatavošana
50 min
1. Magones ar pienu aplauce žavē uz panas [apgrauzdejot]
2. Olas dzeltenumu sakļ ar lielako pusi cukura ,pievieno magones [atdzisšas],vaniļas cukuru un rivmaiz.
3. Olas baltumu saputo ar atlikušo cukuru pievieno pārējai masai viegli iecilajot .
4. Formu ietauko cep mērena siltumā gatavu sagriež 3ripas
5. Krems;;
6. Olas sakuļ ar cukuru pievieno miltus un lēni maisot pielej karstu kafiju visu labi izmaisa un karsē ūdens peldē kamēr sabiezē .
7. Kad ir padzisis pievieno sviestu .
8. Ja nav laika es apakša lieku ievārijumu un virsu putukējumu sanāk labi un ātri .
9. Labu apetiti .
Uz augšu