Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantie ziedkāposti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 škēles rupjmaizes
  • 1 rozetēs sagriezts ziedkāposts
  • Sāls un melnie pipari
  • 4 ēdamk. eļļas
  • 1 izspiesta ķiploka daiviņa
  • 1 smalki sakapāts sarkanais čili pipars
  • 8 uz pusēm pārgrieztas melnās olīvez bez kauliņiem
  • 2 olas
  • Nedaudz piena
  • 150 g siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkārsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Maizi 20 min aptur cepeškrāsnī, lai tā izkalst un kļūst kraukšķīga. Maizi sarīvē.
  2. Katlā ieliek ziedkāpostu, pielej verdoša ūdens, lai tas būtu apsegts, un pieber nedaudz sāls. Ziedkāpostus uzvāra, tad atstāj vēl varīties apmēram minūti vai tik ilgi līdz tie kļūst pamīksti, tad nokāš.
  3. Lielā pannā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu. Pannā ieliek ķiplokus, čili piparus, ziedkāposta rozetes un cep 3 min, līdz kāposti sāk apbrūnēt,pievieno sakultu olu ar pienu, visu kārtīgi samaisa, tad pievieno olīves, rīvmaizi, pēc garšas sāli un piparus. Cep vēl 1 minūti, tad pārkaisa aer sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas