Šokolādes pasha

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg sausa biezpiena
  • 400 g sviesta
  • 200 g saldā krējuma
  • 200 g šokolādes
  • 2 glāzes cukura
  • 2 paciņas vaniļas cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietu, šokolādi sarīvē uz smalkas rīves, tad maisa kopā ar pārējiem produktiem līdz iegūst viendabīgu masu. Ja ir speciāls pashas gatavojams trauks, tad tajā, ja nav, tad sietā ieklāj marli, liek sagatavoto masu, pārsedz ar šķīvi, uzliek slogu un uz 1 diennakti noliek vēsumā. Izņemtu liek šķīvī.Pēc vēlēšanās var greznot ar cukātiem un kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi