Burdas biezpiena kūka

Sastāvdaļas

  • Pamats
  • 100 gr.margarīna vai sviests
  • 120 g milti
  • 1 ola
  • 2 deserta karotes krējuma
  • ½ tējkarote soda
  • ½ tējkarote citronskābe
  • 3 ēdamkarotescukurs
  • Vidējā kārta
  • 600 g trekna biezpiena
  • 3 olu dzeltenumi
  • 180 g cukura
  • 30 g mannā
  • 100 g krējuma(6 deserta karotes)
  • Virsējā kārta
  • 3 olu baltumi
  • 120 g cukurs,vanilīns

Pagatavošana

2 min.
  1. Pamatam:
  2. Visu samaisa. Liek formā. Cep pusgatavu.
  3. Vidējā kārta:
  4. Visus produktus samaisa un lej virsū pusceptajam pamatam.Cep,kamēr biezpiens paliek gaiši brūngans.Šo kārtu cepot formai apakšā jāliek trauks ar ūdeni.
  5. Virsējā kārta:
  6. Baltumus ar cukuru stipri sakuļ un liek virsū biezpiena kārtai.Cep nelielā karstumā, lai vairāk kalstu nekā ceptu.

Komentāri

liga 2012. gada 1. februāris 19:17
laikam garsiga kuka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi