Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Gardie cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g miltu
  • 250 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 1 olas baltums
  • Pūdercukurs
  • Jebkādu ogu ievārījums
  • Vanilīncukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu sagriež mazākos gabalos un ar putotāju nedaudz sakuļ. Pievieno cukuru, olas baltumu, vanilīncukuru un miltus. Visu kārtīgi samīca. Tad mīklu apklāj un stundu atstāj mierā.
  2. Mīklu izrullē un ar formiņu izspiež aplīšus. Apaļos cepumus cep 10 minūtes 200 grādos.
  3. Kad cepumi gatavi, tos atdzesē. Vienu cepuma pusi apsmērē ar ievārījumu, bet otru pusi uzliek virsū.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas