Komentāri par: Medus torte īstā

Agnese 2013. gada 14. februāris 19:11
Tiesam loti garsiga, bet man nedaudz nesanazca man dazas kartas bija pabiezas un slikti iesucas.es tureju 4 dienas Paldies :)
Elīna 2012. gada 30. novembris 22:45
I D E Ā L A! - Paldies par recepti, jau biju mēgiņājusi šo, tikai biju nozaudējusi.. - Visai ģimenei garšo..
Mrs.Dewey 2012. gada 25. augusts 05:09
Loti laba recepte!
Sintija 2012. gada 13. marts 18:23
Es arī biju izmēģinājusi,kādas 10 rezeptes,bet šitā tiešām ir super recepte. Sanāca riktīgi labā. Draugi pat taisa pasūtijumus uz svētkiem. Mmmm
Zanda2 2011. gada 22. oktobris 20:52
wooow shii torte ir pati labaakaa... Superrr, esmu iesaaceeja, kuuku cepu pirmo reizi un sanaaca dieviiga :) Iesaku visiem...
Lienīte 2011. gada 25. jūnijs 19:23
šī tiešām šī ir laba, tikko izcepu... tik nākamreiz pamēģināšu sodu dzēst, lai tik ļoti nejustu sodas garšu...
santa 2011. gada 12. jūnijs 20:22
Iebezinato pienu taisu pavisam vienkarshi...
perku pilnpienu, bundzinas,ielieku katlina uzlej udeni ta lai visa bundzina parklatos ar udeni. Ik pa laikam parbaudu vai udens nav iztvaikojis,ja ir tad japielej vel klat. Pec 2 lidz 3 stundam iebiezinats piens gatavs tikai jaatdzesse...
mhm 2011. gada 6. jūnijs 23:00
Vaira, tad tā īstā nav ēdam! No tās šķebīgi metas jau pēc pirmā kumosa. Ar krējumu ir daudz, daudz, daudz garšīgāk!
Baiba 2011. gada 2. aprīlis 16:37
ļoti garšīga medus tortes recepte atrodama šeit -> http://estebiju.blogspot.com/2011/04/piektdiena-1-aprilis.html
Ričards Iesalnieks (JOBELIS) 2011. gada 2. janvāris 23:12
MAN no šīs tortes sanāca pļutīt vairak kā 2 dienas no vietas un mana mamma ari pļūtīja bet viņai jau patika tā sorte bija garšiga ikad bija nokritusi pamarža...
bet ta t
Zanda 2011. gada 2. janvāris 23:07
Medu liku uz pusi vairāk, bet cukuru uz pusi mazāk. Iesaku visiem pamēģināt!
Zanda 2011. gada 2. janvāris 22:58
Paldies par recepti. Beidzot uzzināju, kā tortei dabūt brūno krāsu, jo parasti sanāca gaiša. Arī garša bija daudz labāka. Varu ieteikt pirkt " Rankas piena" 30% krējumu, nopērkams Supernetto. Šī tiešām ir īstā tortes recepte!
Baiba 2010. gada 20. augusts 21:25
Nesanāk krems . Sanāk šķidrs, izmantots gan Valmieras gan Talsu 25% krējums.
ieva 2010. gada 12. februāris 20:15
super garshiiga torte sanaaca. Tagad uz katriem sveetkiem draugi un radi pieprasa vien tikai to. Paldies autoram. Super.
Vika 2009. gada 2. decembris 14:02
ko nozīm ~3gl parastos ne jau miltus
Emma 2009. gada 2. novembris 15:36
Sveiki!
Varat palīdzēt ar iebiezinātā piena pagatavošanu?
Cik ilgi jāvara un kas ira vajadzīgs, vai visu laiku jāstāv klāt un jāmaisa?
SARMĪTE 2009. gada 29. oktobris 13:27
Krēmam jāpērk īsts krējums, jo krējuma izstrādājumi kuļot nesabiezē, bet paliek šķidri.
Vaira Jēkabsone 2009. gada 25. jūnijs 18:53
Gribēju pateikt, ka īstā, pasvītroju, tieši īstā medus torte tiek taisīta ar medu un krēmam izmanto sviestu, medu, kondensēto pienu. Lūk tā ir īstā. Pārējās ir tikai "pakaļtaisījumi". Es protams nenoliedzu, ka tās arī ir garšīgas, bet nesauciet, lūdzu, par īsto medus torti.
ilona 2009. gada 13. maijs 21:26
Vai tiesam "istaja" medus kukas pildijuma var iztikt bez kondincioneta piena?Kadreiz viena lauku bodite,kur pardeva visgradakas medus kukas pasaule teica,ka viss knifs esot pildijuma,ka kondincionetais piens dodot to neatkartojamo garsu!SOS-varbut kads zina ka pareizi pagatavot sadu pildijumu??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes