1. Rulete:Notīram bumbieru,sagriežam nelielos gabaliņos,sarīvējam sieru, liekam uz filejas,sarulejam, panējam miltos un sezama sēkliņās, cepjam uz pannas eļļā aptuveni 15 min, līdz kļūst zeltains.
2. Kuskus: uzvāram ūdeni, pievienojot eļļu un sāli, ieliekam kuskus, samaisam,uzliekam vāciņu, apsedzam ar dvieli un liekam siltā vietā, lai kuskus uzbriest.
3. Dārzeņus:uz pannas izkausējam medu ar sviestu,un cepjam visus dārzeņus.Avakado
4. sagriežam gabaliņos, pārlejam pāri ar citronu sulu,ieliekam katliņā ar uzkarsētu eļļu,pievienojam buljonu un vāram 3min,pēc tam uzkuļam un pievienojam saldo krējumu, un uzsildam.
5. Dārzeņus kārto uz šķīvja, uzliek ruleti, pāri pārlej avakado mērci