Pildītie āboli ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • Vienai personai
  • Viens liels ābols
  • Nedaudz riekstu (jebkādu)
  • Tējkarote medus
  • Nedaudz sviesta

Pagatavošana

30 min.
  1. Ābolam nogriež augšgalu un ar karoti izņem serdi. Sasmalcina riekstus un tos sajauc ar medu. Ābolu ieliek karstumizturīgā traukā,kurā ir ieliets ūdens,lai ābols nepiedegtu. Ābolā sapilda riekstu masu un virsū uzliek mazliet sviesta. Cep 15-20.min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi