Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju - gaļas kārtojums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Grauzdēta baltmaize kubuciņos (var arī grauzdiņus nopirkt, bet tas nav tas...)
  • Cauraudzis, žāvēts speķītis
  • Zivs fileja
  • Siers
  • Citrons
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Zivju garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Apgrauzdē baltmaizes kubiciņus cepeškrāsanī.
  2. Cauraugušo, žāvēto speķīti un zivs fileju sagriež kubiņos vai mazos gabaliņos.
  3. Sarīvē sieru.
  4. Citronu un ķiploku daiviņas izspiež.
  5. Tad ņem sautējamo stikla trauku, liek kārtām.
  6. Sausiņi trauka dibenā, tad zivs gabaliņi - tiem uzkaisa nedaudz garšvielas un uzpilina citronu un ķiploku sulu, atkal sausiņi, tad gaļas gabaliņi, atkal zivtiņa, sausiņi, gaļas gabaliņi.
  7. Priekšpēdējai kārtai jābūt grauzdiņiem un pēdējai - rīvētam sieram.
  8. Liek cepeškrāsnī cepties.
  9. Siers izkūstot rada vāka efektu.
  10. Un es nekad nebiju domājusi, ka zivs tik labi iet kopā ar žāvētu gaļiņu!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA