Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu sautējums pirmsskola

2006. gada 27. marts
Foto: Iveta Sausiņa
Pagatavošana
60 min
1. Ideāls ēdiens, ja ir liela plīts un liela saime...
2. Galvenais nosacījums, visu ko jūs liksiet sautējuma katlā, obligāti pirms tam apcepsiet nerafinētā rapšu eļļā.
3. Tikai cepot gan garšvielas klāt nelikt!!!
4. Tātad
5. Sautējuma katlā ielej ūdeni un liek uz plīts vārīties...
6. Uzcep kartupeļus, liek sautējuma katlā.
7. Uzcep rīvētus burkānus, liek sautējuma katlā,
8. Uzcep svaigus kāpostus, liek sautējuma katlā ...utt.
9. Te lieti var noderēt jūsu lielā saime, jo vislabāk cept vienlaikus uz atlikušajiem 3 riņķiem.
10. Kamēr jūs cepat dārzeņus, ir svarīgi, lai kāds nepārtraukti maisa sautējumu...
11. Kad visas sastāvdaļas saceptas, arī sautējums ir jau gandrīz gatavs, tikai nedrīkst ne uz brīdi atstāt sautējumu nemaisītu, ātri piedeg...
12. Taču pūles ir tā vērtas!
13. Un tad var, ja grib pievienot buljona kubiņus un var arī nepievienot, jo tāpat ir fantastiska dārzeņu garša...
14. Varu jums droši apgalvot, ka nekad neko tik garšīgu jūs ēduši nebūsiet!!!
15. Labu apetīti!
Uz augšu