Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sausiņkundzes sāļā torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vārīti kartupeļi
  • Vārīti burkāni
  • Vārīti kāļi
  • Cepti svaigi kāposti
  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Sāls
  • 2 buljona kubiņi
  • 3 olas
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lai iegūtu to fantastisko, tikai šim sacepumam raksturīgo garšu, kā obligāta sastāvdaļa ir vārīti kāļi!!!!
  2. Lai ēst gatavošana neievelkas, iepriekšējā vakarā novāra kartupeļus, burkānus, kāļus.
  3. Protams var sacept arī kāpostus, un sagatavot malto gaļu.
  4. Vārot un cepot dārzeņus pievieno garšai sāli.
  5. Maltai gaļai pievieno rīvētus sīpolus, saberztus buljona kubiņus.
  6. Otrā rītā kartupeļus, burkānus, kāļus, katru atsevišķi samaļ .
  7. Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, uz dziļās cepeškrāsns pannas kārto torti.
  8. Plānā kārtiņā liek kartupeļus, tad burkānus, malto gaļu, kāļus, kartupeļus, kāpostus, malto gaļu, kartupeļus, burkānus, malto gaļu, kāļus, kartupeļus...pēdējos atstāj kartupeļus.
  9. Sacepuma virsmu nodekorē saspiežot ar dakšiņu svītriņas dažādos virzienos.
  10. Liek cepeškrāsnī cepties.
  11. Vislabāk, ja ir cepeškrāsns ar ventilatora režīmu!!!
  12. Kad sacepums ir jau gandrīz gatavs, sakuļ 3 olas ar nedaudz garšvielām un krējumu, un pārlej pāri.
  13. Cep zeltaini brūnu sāļo torti...
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas