Jūras pica

Sastāvdaļas

  • Picas mīkla
  • Milti 1 kg
  • Sviests 200 gr
  • Raugs 30 gr
  • Piens ½ l
  • Sāls 15 gr
  • Cukurs 30 gr
  • Nedaudz eļļas
  • Pica mērce
  • Gabaliņš siera Svalia
  • Kūpināts lasis 3 šķēles
  • Kārbiņa konservēta tunča
  • Riekšava atsaldētu garneļu
  • Eļļas-ķiploku mērce
  • Oregano
  • Konservēti kaperi 1 tējkarote

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltus rūpīgi izsijā. Pienu uzsilda līdz apmēram +30 grādiem, tam pievieno raugu. Kamēr raugs šķīst pienā, miltiem pievieno sāli, cukuru un kausētu sieru vai margarīnu, pēc tam arī izšķīdušo raugu un nedaudz eļļas. Visu samaisa viendabīgā masā, liek siltā vietā uzrūgt (15-30 min.). Mīklu izveltnē apaļu vai kantainu un pēc iespējas plānāku, malas veido divu triju centimetru biezumā.
  2. Picas mīklu izrullē veidojot 25 cm diametra apli. Visai picas virsmai uzziež picu mērci, pārkaisa rīvētu sieru Svalia un plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.
  3. Picai uzber atsaldētas garneles. Picu cep krāsnī +280 – 320 grādu temperatūrā 4-7 minūtes.
  4. Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi