Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas frī ar mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liesa cūkgaļa
  • 2 ēd.k rīsu vīns vai sausais šerijs
  • 2 ēd.k sojas mērce
  • 180 g kartupeļu ciete
  • 2 olas baltumi
  • Sāls
  • Kukurūzas eļļa fritēšanai
  • Mērcei
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2 lielloku sīpoli
  • Eļļa cepšanai
  • ¼ l buljons
  • 2 ēd.k rīsu vīns
  • 2 ēd.k sojas mērce
  • 1 tējk.ciete
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cūkgaļu sagriež plānās šķēlēs, nedaudz izdauza.
  2. Samaisa vīnu, sāli, sojas mērci, cieti, olu baltumus un iemaisa šajā mīklā gaļu. Atstāj ievilkties vismaz 1 stundu.
  3. Gaļas šķēles vāra tauku peldē līdz tās kļūst zeltainas, notecina.
  4. Mērcei:
  5. Sīki sakapā ķiplokus, sīpolus un apcep līdz caurspīdīgumam. Pievieno buljonu, vīnu, sojas mērci, sāli un uzkarsē. Mērci iebiezina ar ūdenī iemaisītu cieti.
  6. Gaļas šķēles īsu brīdi pilnībā iemērc mērcē. Tad izņem un pasniedz ar ķīniešu olu nūdelēm vai rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA