Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Krakuzi zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 liels kartupelis
  • 1 vidējs burkāns
  • 1 bundža konservētas kukurūzas
  • 250 g krabju nūjiņu (saldētas)
  • 1 kubiņš dārzeņu buljona
  • 1 kubiņš zivju buljona
  • 3 daivas ķiploka
  • 1.5 l ūdens
  • 2 zariņi pētersīļu vai/un kinzas (koriandra lapas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagatavo visu nepieciešamo. Uzliec katlu ar ūdeni vārīties. Nomizo burkānu un sarīvē uz rupjās rīves vai sagriez nelielos kubiņos. Kartupeli rūpīgi nomazgā, nomizo un sagriez nelielos kubiņos. Ķiplokus nomizo un sīki sakapā vai izspied ar ķiploku spiedi. Svaigos garšaugus sīki sakapā. Krabju nūjiņas sagriez šķērsām apmēram 1 cm platos gabaliņos. Vāri zupu. Verdošā ūdenī liec burkānus un vāri 5-7 minūtes, apmēram pa vidu pievienojot pusi no ķiploku daudzuma un pusi no paredzētajām garšvielām. Pēc tam pievieno sagrieztos kartupeļus un vāri vēl 7 minūtes. Pievieno konservēto kukurūzu ar visu sulu un buljona kubiņus. Vāri 5 minūtes. Pievieno krabju nūjiņas un atlikušās garšvielas. Visu vāri vēl 1-2 minūtes. Pasniedz. Zupu lej šķīvjos un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Kā piedevu var dot klāt ar ķiploku sviestu apsmērētu sagrauzdētu baltmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas