Francu sipolu zupa

Sastāvdaļas

  • 10 sipoli
  • Apm. 3 ed. k. sviesta
  • ½ litrs udens
  • Skele baltmaizes
  • Rivets siers
  • 1 kubins buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Sipolus nomizo, sagriez ripinas un cep uz pannas 3 ed.k. sviesta, lidz tie ir kluvusi viegli bruni, un tiem ir iztvaikojis udens.
  2. Uzvara buljonu, pievieno sipolus. Vara apmeram 15 minutes.
  3. Kad uzvarijusies, salej karstumizturigas blodas, ieliek maizi,kas apkaisita ar rivetu sieru, liek cepeskrasni,lidz siers izkusis
  4. P.S. Pedejo dalu neesmu izmeginajusi, tadel neesmu tik drosa par to.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi