Ananasu gredzenu kūka

Sastāvdaļas

  • 50 g mīksta sviėsta vai margarīna
  • 100 g brūnā cukura
  • Kārba ananasu gredzenu ( vajadzēs 7)
  • 150 g sviesta vai margarina
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 250 g kviešu miltu
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 tējkarote cepmā pulvera
  • ½ tējkarotes sasmalcināta kardamona

Pagatavošana

120 min.
  1. 1- Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
  2. 2- Notecina ananasu gredzenus un nosusina ar papīra salveti.
  3. 3-Ietauko veidni ar lidzenu pamatni apmēram 22cm diametrā ar sviesutu vai margarinu (50g) .
  4. 4- Iekaisa veidnē brūno cukuru un liek ananasu gredzenus ( vienu pa vidu un sešus apkārt, lai sanāk puķīte).
  5. 5- Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru.
  6. 6- Pa vienai ieputo olas.
  7. 7- Samaisa sausos produktus un pievieno mīklai.
  8. 8- Liek mīklu uz ananasiem veidnē.
  9. 9- Cep kūku cepeškrāsns vidus restīšu līmenī 175 grādu temperatūrā apmērm 40 minūte.
  10. 10- Siltu kūku izgāž no veidnes un pasniedz ar vaniļas saldējumu.
  11. Es dievinu $o kūku... :PPP piedzeriet klāt ananasu sulu...!

Komentāri

Laura 2011. gada 11. jūlijs 13:18
Ļoti garda kūka, šī pati recepte bija arī žurnālā "Māja & dārzs"

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi