Ananasu gredzenu kūka

2006. gada 23. marts
Foto: peļusons
Pagatavošana
120 min
1. 1- Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
2. 2- Notecina ananasu gredzenus un nosusina ar papīra salveti.
3. 3-Ietauko veidni ar lidzenu pamatni apmēram 22cm diametrā ar sviesutu vai margarinu (50g) .
4. 4- Iekaisa veidnē brūno cukuru un liek ananasu gredzenus ( vienu pa vidu un sešus apkārt, lai sanāk puķīte).
5. 5- Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru.
6. 6- Pa vienai ieputo olas.
7. 7- Samaisa sausos produktus un pievieno mīklai.
8. 8- Liek mīklu uz ananasiem veidnē.
9. 9- Cep kūku cepeškrāsns vidus restīšu līmenī 175 grādu temperatūrā apmērm 40 minūte.
10. 10- Siltu kūku izgāž no veidnes un pasniedz ar vaniļas saldējumu.
11. Es dievinu $o kūku... :PPP piedzeriet klāt ananasu sulu...!
Uz augšu