Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ananasu gredzenu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g mīksta sviėsta vai margarīna
  • 100 g brūnā cukura
  • Kārba ananasu gredzenu ( vajadzēs 7)
  • 150 g sviesta vai margarina
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 250 g kviešu miltu
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 tējkarote cepmā pulvera
  • ½ tējkarotes sasmalcināta kardamona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. 1- Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
  2. 2- Notecina ananasu gredzenus un nosusina ar papīra salveti.
  3. 3-Ietauko veidni ar lidzenu pamatni apmēram 22cm diametrā ar sviesutu vai margarinu (50g) .
  4. 4- Iekaisa veidnē brūno cukuru un liek ananasu gredzenus ( vienu pa vidu un sešus apkārt, lai sanāk puķīte).
  5. 5- Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru.
  6. 6- Pa vienai ieputo olas.
  7. 7- Samaisa sausos produktus un pievieno mīklai.
  8. 8- Liek mīklu uz ananasiem veidnē.
  9. 9- Cep kūku cepeškrāsns vidus restīšu līmenī 175 grādu temperatūrā apmērm 40 minūte.
  10. 10- Siltu kūku izgāž no veidnes un pasniedz ar vaniļas saldējumu.
  11. Es dievinu $o kūku... :PPP piedzeriet klāt ananasu sulu...!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA