Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes krēms (tads ka parasts putukrējums)

2007. gada 13. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. želatīnu iemērkt auġstā, vārītā ūdenī un izkausēt ūdens peldē(ūdens peldē izkusīs). Sagatavot olu un piena sajaukumu: dzeltenumus sarīvēt ar cukuru, pievienot karstu, vārītu pienu un izkausēto želatīnu un pievienot kakao. Visu sasildit līdz 80° un atsaldēt istabas temperatūrā. Krējumu sakult aukstā vieta. kult tik ilgi kamer parādās putas un nepārtraukti maisot pievienot olu-piena atsaldeto masu. Gatavo masu saliet formiņās un atsaldēt pirms ņemšanas no formas ielaist uz dažām sekundēm siltā ūdenī un izņemto krēmu(kratot) ielikt vāzīte.
2. Ar šī sastāva daudzumu pietiek 10 porcijām.
3. Labu apetīti!
Uz augšu