Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes krēms (tads ka parasts putukrējums)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums- 500g
  • Cukurs- 150g
  • Piens- 200g
  • Olas- 2
  • Želatīns- 20g
  • Kakao- 30g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. želatīnu iemērkt auġstā, vārītā ūdenī un izkausēt ūdens peldē(ūdens peldē izkusīs). Sagatavot olu un piena sajaukumu: dzeltenumus sarīvēt ar cukuru, pievienot karstu, vārītu pienu un izkausēto želatīnu un pievienot kakao. Visu sasildit līdz 80° un atsaldēt istabas temperatūrā. Krējumu sakult aukstā vieta. kult tik ilgi kamer parādās putas un nepārtraukti maisot pievienot olu-piena atsaldeto masu. Gatavo masu saliet formiņās un atsaldēt pirms ņemšanas no formas ielaist uz dažām sekundēm siltā ūdenī un izņemto krēmu(kratot) ielikt vāzīte.
  2. Ar šī sastāva daudzumu pietiek 10 porcijām.
  3. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas