Visu sagriež sīkos gabaliņos, iemet katlā un pārlej ar ūdeni + nedaudz sāls + pipariņi + asā mērce vai karijs (var pievienot dārzeņu buljonu). Visu vāra uz lielas uguns 10 min, tad liesmu nogriež mazāku un vārīšanu turpina, līdz dārzeņi kļuvuši mīksti. Šo zupu var ēst, cik grib un kad grib, jo tā nesatur kalorijas! Katru dienu dzert daudz ūdens!
Sastāvdaļas
6 vidēji sīpoli
2 tomāti (var arī konservētus)
1 neliela kāpostgalva
2 zaļie pipari
Viena buntīte pētersīļu (var arī pievienot seleriju sakni)
1 buljona kubiņš
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Visu sagriež sīkos gabaliņos, iemet katlā un pārlej ar ūdeni + nedaudz sāls + pipariņi + asā mērce vai karijs (var pievienot dārzeņu buljonu). Visu vāra uz lielas uguns 10 min, tad liesmu nogriež mazāku un vārīšanu turpina, līdz dārzeņi kļuvuši mīksti. Šo zupu var ēst, cik grib un kad grib, jo tā nesatur kalorijas! Katru dienu dzert daudz ūdens!
Komentāri
maks2011. gada 19. aprīlis 12:06
nelietojiet, lūdzu, tik briesmīga sastāva ēdienus. atjēdzieties. ko satur buljona kubiciņš, un kas ir konservēta pārtika. sīpoli, tomāti, paprika - ar mēru, jūs iegūsiet ne tikai mazāku svaru, bet arī problēmas. briesmīga recepte, ko ir sastādījuši ļaudis, kas par uzturu neko vairāk par kilogramiem nejēdz.
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri