Cannelloni ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 8 cannelloni makaroni
  • 30 ml olīveļļas
  • 5 daiviņas ķiploka
  • 30 g sarkano sīpolu
  • 230 ml sausa šerija
  • 475 ml skābā krējuma
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 1 sīpols
  • 70 g svaigu sēņu
  • 1 cukini
  • 1 baklažāns
  • 2 sarkanās paprikas, bez miziņas
  • Šķipsna bazilika un oregano
  • 180 g Ricotta siera
  • 100 g sarīvēta Parmas siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Ieeļļo 23x33cm cepamo trauku.
  2. Lielā katlā izvāra cannelloni pusgatavus.
  3. Mērcei: Uzkarsē 1 ēdk. olīveļļas un piespiež 2 ķiploka daiviņas un 2 sakapātus sarkanos sīpolus. Pielej šeriju. Pagriež divas reizes lielāku uguni un iztvaicē pusi šķidruma. Pievieno krējumu, samaisa, pieliek sāli un piparus pēc garšas.
  4. Pildījums: Lielā pannā sautē 1 ēdk. olīveļļas, 1 sīpolu, 3 sarkanos sīpolus, 3 ķiploka daiviņas, sēnes, cukini un baklažānu. Kad dārzeņi gatavi, tos liek lielā bļodā, pievieno sagrieztu sarkano papriku (ceptu, bez mizas), baziliku, oregano, Ricotta un Parmas sierus, sāli un piparus pēc garšas. Labi sajauc un pilda cannelloni. Tos kārto ieeļļotajā traukā un pārlej ar mērci.
  5. Cep 175°C 25 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi