Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cepta vistas fileja ar kariju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 150 g skābs krējums
  • 2 olas
  • Karijs
  • Smalkie pipari
  • Ķiploku sāls
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiciņos vai stienīšos. Liek pannā, liekot klāt garšvielas pēc savu garšas kārpiņu vēlmes (sāls, ķiploku sāls, pipari, karijs (tā pavairāk!)).
  2. Kad vista apbrūnināta, uzsit virsū olu un it kā vistu apviļā tajā.
  3. Pēc minūtes liek krējumu un uzkarsē visu.
  4. Var ēst tā pat, var ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas