Dārzeņu un rīsu sautējums

Dārzeņus var variēt pēc patikas.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1/2 zaļās, dzeltenās un sarkanās paprikas (no lielajām)
  • 1 paliels burkāns
  • 2 tomāti
  • 1 neliels kabacis
  • 4 saujas rīsu
  • 1.5 glāze/s ūdens
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

30 min.
  1. Visus dārzeņus sagriež gabaliņos kā salātus taisot, saber katliņā, pieber rīsus, pievieno garšvielas un sajauc visu kopā.
  2. Tad pārlej ūdeni un liek sautēties uz nelielas uguns (ar vāciņu pa virsu), ik pa laikam apmaisot.
    Gatavs tad, kad visas sastāvdaļas mīkstas, bet lai nav izšķīdušas.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi