Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas frikadeles ar valriekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • C/g-50g
  • L/g-50g
  • Tomātu mērce-20g
  • Ola jēla-20g (½)
  • Pipari melnie graudu -5g (Svaigi samalti)
  • Valrieksti-20g
  • Garšvielas maltajai gaļai ar sāli.'(Pēc garšas)
  • Sviests-20g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Valriekstus apgrauzdē sausā pannā,atdzesē un adala čužas.Divas valriekstu pusītes atstāj,pārējās sasmalcina un liek klāt pie gaļas,pievieno tomātu mērci,svaigi samaltos piparus,olu ,un garšvielas.VAR pieliet mazliet ūdeni,un masu kārtigi sastrādā.No masas veido divas ,vienādi apaļas frikadeles un pa vidu iespiež atstātās valriekstu pusītes.Liek cepties uz pannas sakarsētā sviestā no abām pusēm zeltaini brūnas.Pēc tam turpina cepšanu SAKARSĒTĀ cepeškrāsnī vel 5min uz cepešpannas uzlejot mazliet ūdeni.Pasniedz ar tvaikotiem dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA