Gaļas frikadeles ar valriekstiem

Sastāvdaļas

  • C/g-50g
  • L/g-50g
  • Tomātu mērce-20g
  • Ola jēla-20g (½)
  • Pipari melnie graudu -5g (Svaigi samalti)
  • Valrieksti-20g
  • Garšvielas maltajai gaļai ar sāli.'(Pēc garšas)
  • Sviests-20g

Pagatavošana

20 min.
  1. Valriekstus apgrauzdē sausā pannā,atdzesē un adala čužas.Divas valriekstu pusītes atstāj,pārējās sasmalcina un liek klāt pie gaļas,pievieno tomātu mērci,svaigi samaltos piparus,olu ,un garšvielas.VAR pieliet mazliet ūdeni,un masu kārtigi sastrādā.No masas veido divas ,vienādi apaļas frikadeles un pa vidu iespiež atstātās valriekstu pusītes.Liek cepties uz pannas sakarsētā sviestā no abām pusēm zeltaini brūnas.Pēc tam turpina cepšanu SAKARSĒTĀ cepeškrāsnī vel 5min uz cepešpannas uzlejot mazliet ūdeni.Pasniedz ar tvaikotiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi