Viltotie nēģi

Sastāvdaļas

  • Lielas reņģes
  • Vienai reņģei-nepilna tējk
  • Sinepes,sāls,cukurs,maltie pipari(5:3:1)-maisījums
  • Milti apviļāšanai
  • Eļļa cepšanai
  • Želatīns 1ēdk.uz 1gl.ūdens
  • Vegeta,cukurs,etiķis želejai pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. reņģes iztīra,izņem asakas.vienas reņģes iekšpusi uzziež sinepes,uzkaisa sāli,cukuru,piparus.virsū uzliek otru plakano reņģi ar muguru uz augšu.abas kopā apviļā miltos un izcep no abām pusēm eļļā.sagatavo želeju.uzbriedina želatīnu ūdenī,to uzkarsē (līdz sāk vārīties),pēc garšas pievieno vegetu,cukuru,etiķi.kad šķidrums nedaudz atdzisis,ar to pārlej traukā rūpīgi sakārtoyās reņģes,lai visas spraugas starp tām piepildītas ar želeju.otrā dienā 'nēģi'gatavi ēšanai.ar šo maltīti nebūs kauns pacienāt arī viesus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi