Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Brētliņu sutinājums

2006. gada 14. marts
Foto: Ģirts Krastiņš
Pagatavošana
30 min
1. Liekam katla dibenā sīpolus, garšvielas
2. katlā vienu kārtu brētliņu (līdzīgi kā ir konservos šprotes un sālītās brētliņas)
3. Kad kārta noklāta, liekam atkal sīpolus, sāli, piparus, garšvielas
4. Atkal jauna kartā un tā līdz katls pilns
5. (Būtu ieteicams nevisai liels katls, tā lai no katla augšas vēl paliktu 2 cm.
6. Uzlejam ūdenī atškaidītu 2-3 karotes etiķa un liekam uz mazas uguns.
7. Līdzko ūdens izvārījies, pielejam klāt pienu un vēl pasautējam.
8. Līdzko brētliņas ir mīkstas (gaļa viegli atdalās no muguras asakas) - liekam katlu galdā
Uz augšu