Brētliņu sutinājums

Sastāvdaļas

  • Jāvadās pēc katla izmēra
  • Kg svaigu brētliņu
  • 4 sīpolgalviņas
  • 5 l piena
  • Etiķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Dažādas zivs garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Liekam katla dibenā sīpolus, garšvielas
  2. katlā vienu kārtu brētliņu (līdzīgi kā ir konservos šprotes un sālītās brētliņas)
  3. Kad kārta noklāta, liekam atkal sīpolus, sāli, piparus, garšvielas
  4. Atkal jauna kartā un tā līdz katls pilns
  5. (Būtu ieteicams nevisai liels katls, tā lai no katla augšas vēl paliktu 2 cm.
  6. Uzlejam ūdenī atškaidītu 2-3 karotes etiķa un liekam uz mazas uguns.
  7. Līdzko ūdens izvārījies, pielejam klāt pienu un vēl pasautējam.
  8. Līdzko brētliņas ir mīkstas (gaļa viegli atdalās no muguras asakas) - liekam katlu galdā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi