Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brētliņu sutinājums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jāvadās pēc katla izmēra
  • Kg svaigu brētliņu
  • 4 sīpolgalviņas
  • 5 l piena
  • Etiķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Dažādas zivs garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Liekam katla dibenā sīpolus, garšvielas
  2. katlā vienu kārtu brētliņu (līdzīgi kā ir konservos šprotes un sālītās brētliņas)
  3. Kad kārta noklāta, liekam atkal sīpolus, sāli, piparus, garšvielas
  4. Atkal jauna kartā un tā līdz katls pilns
  5. (Būtu ieteicams nevisai liels katls, tā lai no katla augšas vēl paliktu 2 cm.
  6. Uzlejam ūdenī atškaidītu 2-3 karotes etiķa un liekam uz mazas uguns.
  7. Līdzko ūdens izvārījies, pielejam klāt pienu un vēl pasautējam.
  8. Līdzko brētliņas ir mīkstas (gaļa viegli atdalās no muguras asakas) - liekam katlu galdā
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA