Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbju biezzupa ar kariju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg.-ķirbis sagriezts kubiņos
  • 1 gb.-sīpols
  • 100 gr.-saldais krējums
  • 1 ēd.k.-karijs(ar kaudzīti)
  • Sāls,pipari-pēc garšas
  • Ūdens
  • 3 ēd.k.-sviests
  • 1 ēd.k.-olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Katlā izkausē sviestu un olīveļļu,pieliek sīki sagrieztu sīpolu-apcep zeltainu,pieliek kariju un apmaisa.Ieliek ķirbi un pāris minūtes apmaisa-pielej ūdeni lai nosedz ķirbi un vāra kamēr ķirbis mīksts(apmmeram10-15 min).Pieliek sāli un piparus.Noņem katlu no uguns un sakuļ blenderī.Uzliek atpakaļ uz uguns pielej saldo krējumu un gaida lai uzmet burbuli.(kaut gan pats nesmu ķirbju ēdājs zupa sanāk superīga)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas