Kokosriekstu piena zupa ar tīģergarnelēm

Sastāvdaļas

  • Puravs
  • Daži burkāni
  • Selerijas sakne
  • Čilli pipars
  • Āzijas citronzāles
  • Ingvera sakne
  • Kinza
  • Kokosriekstu piens
  • Saldais krējums
  • Svaigi šampinjoni
  • 150 gr tīģergarneles
  • Zaļumi
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra burkānus, puravu, piparu, citronzāli, ingveru nokāš dārzeņus, paliek tikai šķidrums. Pievieno šampinjonus, garneles, uzvāra, tad pievieno kokosriekstu pienu (var nopirkt mc2), mazliet saldo krējumu, uzkarsē. Zupas īpašā garša no citronzāles un ingvera. Pasniedz ar zaļumiem. Garneles var novārīt arī atsevišķi un pasniegt klāt pie zupas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi