Vistas frikasē

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas bez kauliem
  • 200 g žāvētu aprikozu
  • 3 tējk. ķiploku sāls
  • 3 ēdamk. margarīna
  • 100 ml krējuma
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Apcep margarīnā gaiši brūnu. Liek katliņā. Pievieno aprikozes un garšvielas. Pārlej ar verdošu ūdeni un sautē uz lēnas uguns 0,5 stundu. Beigās pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi