Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas frikasē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas bez kauliem
  • 200 g žāvētu aprikozu
  • 3 tējk. ķiploku sāls
  • 3 ēdamk. margarīna
  • 100 ml krējuma
  • 1 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Apcep margarīnā gaiši brūnu. Liek katliņā. Pievieno aprikozes un garšvielas. Pārlej ar verdošu ūdeni un sautē uz lēnas uguns 0,5 stundu. Beigās pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas