Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs baltā piena mērcē ar vārītu olu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g zivs fileja
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 /3 paciņas sviests
  • 1 ēdamkarote milti
  • 1 ,5 glāzes piens
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju apsāla ,sagriež apmērām 2 cm platās sloksnēs un eļļā izcep.
  2. Vārītas olas ar nazi sasmalcina tā ,lai baltums būtu glītos kubiņos.
  3. Mērci pagatavo kā klasisko balto piena mērci, t.i. uz pannas izkausē sviestu un pieber miltus. Kad milti metas dzeltenīgi,pielej pienu un , lai neveidotos kunkuļi, ātri maisot karsē.
  4. Karstu mērci samaisa ar cepto zivi un olu.
  5. Šis ēdiens labi garšo ar kartupeļiem vai kartupeļu putru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA