Zivs baltā piena mērcē ar vārītu olu

Sastāvdaļas

  • 500 g zivs fileja
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 /3 paciņas sviests
  • 1 ēdamkarote milti
  • 1 ,5 glāzes piens
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju apsāla ,sagriež apmērām 2 cm platās sloksnēs un eļļā izcep.
  2. Vārītas olas ar nazi sasmalcina tā ,lai baltums būtu glītos kubiņos.
  3. Mērci pagatavo kā klasisko balto piena mērci, t.i. uz pannas izkausē sviestu un pieber miltus. Kad milti metas dzeltenīgi,pielej pienu un , lai neveidotos kunkuļi, ātri maisot karsē.
  4. Karstu mērci samaisa ar cepto zivi un olu.
  5. Šis ēdiens labi garšo ar kartupeļiem vai kartupeļu putru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi