Babka

2006. gada 6. marts
Foto: Linda Briede
Pagatavošana
40 min
1. Kartupļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves,piesit 1 olu,šķipsniņu sāls,var nedaudz žāvētas dilles,pēc patikas.
2. Taisam gaļas masu,pieliekam sakapātu sīpolu(var arī nedaudz ķiploku,ja garšo),pieliek sāli ,piparus pēc garšas.piesit olu. To visu maisam ,līdz viendabīgai masai
3. Liekam karsēties pannu,uzlejam eļlu.Uz pannas liekam pa karotei kartupeļu masu tai virsū karotīti galas masu .Cep no abām pusēm brūnus un kraukšķīgus .Kad gatavs, liekam uz šķīvja,pārlejam ar krējumu un rotājam ar sagrieztiem zaļiem lociņiem.
4. Es pie šā produkta pasniedzu vēl dzēreveņu sulu vai morsu,garšo kopā ļoti labi.
Uz augšu