Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kg svaigu kartupeļu
  • 300 gr.maltas cūkgaļas
  • vistu olas (svaigas)
  • Sīpols
  • Sāls,malti melnie pipari
  • Gr skāba krējuma
  • Nedaudz svaigu ,zaļu lociņu
  • Eļla cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves,piesit 1 olu,šķipsniņu sāls,var nedaudz žāvētas dilles,pēc patikas.
  2. Taisam gaļas masu,pieliekam sakapātu sīpolu(var arī nedaudz ķiploku,ja garšo),pieliek sāli ,piparus pēc garšas.piesit olu. To visu maisam ,līdz viendabīgai masai
  3. Liekam karsēties pannu,uzlejam eļlu.Uz pannas liekam pa karotei kartupeļu masu tai virsū karotīti galas masu .Cep no abām pusēm brūnus un kraukšķīgus .Kad gatavs, liekam uz šķīvja,pārlejam ar krējumu un rotājam ar sagrieztiem zaļiem lociņiem.
  4. Es pie šā produkta pasniedzu vēl dzēreveņu sulu vai morsu,garšo kopā ļoti labi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA