Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaronu un gaļas sacepums

Makaronu un gaļas sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu makaronu
  • 200 g maltās gaļas
  • Tomātu biezenis
  • Sāls
  • Baltā mērce
  • Sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavotā cepamā veidnē liek kārtām makaronus un malto gaļu, kas apcepta kopā ar tomātu biezeni un sasmalcinātu sīpolu ( Sāls pēc garšas).
  2. Pēdējā kārtā liek makaronus.
  3. Pārlej balto mērci, masu sadursta ar dakšiņu, lai mērce sadalās par visu veidni, virsū uzliek sviesta piciņas.
  4. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes, līdz radusies brūna garoziņa.
  5. Pārkaisa ar zaļumiem.
  6. P.S. Gaļu var aizstāt ar samaltām sēnēm un speķi vai kūpinātām zivīm.
  7. Sacepumu pasniedz ar skābētiem gurķiem, biešu vai ķirbju salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA