Pelītes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 cieti vārīta ola
  • 1 redīss
  • 2 sīpolloki
  • 4 saulpuķu sēkliņas
  • Siera, tomātu un gurķu šķēlītes
  • Salātlapas, zaļumi dekorēšanai

Pagatavošana

5 min.
  1. Olu pārgriež gareniski uz pusēm, novieto ar griezto pusi uz leju. Virspusē ar smailu nazīti iešķeļ vietu ausīm, kur ievieto redīsa šķēlītes. Acu vietās iesprauž saulpuķu sēkliņas, astes vietā izdur caurumiņu un iesprauž sīpollociņu.
  2. Pelītes pārceļ šķīvī uz tomātiem un gurķa šķēlītēm, klāt liek siera šķēlītes, grezno ar zaļumiem, salātlapām, dārzeņiem.

Komentāri

Katrina 2014. gada 7. janvāris 15:49
cim tas izskatas gardi nezinaju ka tadu var pagatavotlaikam garsigi
kristīne 2012. gada 2. maijs 17:13
baigi labi bet saulespuķu sēklu vietā var likt piparus vai rozines tā arī garšīgi kaut gan izklausas jocīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi