Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Omītes auzu cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviests
  • 200 g cukurs
  • 2 olas
  • 300 g auzu pārslas
  • 2 ½ ēdamkarotes milti
  • 1 tēkkarote vaniļas cukurs
  • Citrona miziņa
  • Rieksti, rozīnes, žāvētas aprikozes vai melnās plūmes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. auzu pārslas uz pannas nedaudz apcep (kamēr kļūs zeltainas)
  2. sviestu samīca kopā ar cukuru. Atdala olas baltumu no dzeltenuma. Dzeltenumu sakuļ, baltumu sakuļ ar mikseri stingrās putās.
  3. sajauc sviesta masu ar atdzesētām auzu pārslām, pievieno dzeltenumu un iecilā sakulto baltumu. Beigās pievieno miltus, citrona miziņu un vaniļas cukuru un kārtīgi visu samaisa.
  4. Pēc izvēles beigās var pievienot sasmalcinātus riekstus, rozīnes, sagrieztas žāvētas aprikozes vai plūmes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA