Aukstā torte

Sastāvdaļas

  • Krējums (1kg)
  • Želantīns (2 paciņas)
  • Daudz un dažādi augļi. Vislabāk - banani, āboli, bumbieri, vīnogas, jāņogas, zemenes un tamlīdzīgi. Neieteiktu citrus augļus
  • Cukurs (4 ēdamkarotes)

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus sagriež gabaliņos.
  2. Krējumu sajauc ar cukuru
  3. Izšķīdina želantīnu un lēnas uguns.
  4. Krējumā iejauc želantīnu un pēc tam augļus.
  5. Liek visu masu bļodā un ledusskapī iekšā vislabakais un 24h.

Komentāri

valdis 2009. gada 29. jūlijs 13:25
laba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi