Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Tradicionālā cepeša mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g cepeša buljona
  • 1 ēd.k. kviešu miltu
  • Ūdens
  • ½ tējk.malta rozmarīna
  • Melnie pipari,sāls
  • Saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar ūdeni atšķaidītam buljonam pievieno miltus un karsē 5 min.Pievieno garšvielas un saldo krējumu.Garšas uzlabošanai lieliski noder ābolu biezenis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA