Remulādes mērce

Sastāvdaļas

  • 200 g majonēzes
  • 100 g krējuma
  • 100 g siļķu filejas
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 tējk. asās tomātu mērces
  • 1 sīpols
  • 50 g sausā baltvīna
  • Sasmalcināti zaļumi
  • Sāls,pipari,cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķu fileju sīki sasmalcina,gurķi uz sakņu rīves sarīvē,nospiež sulu,sasmalcinātu sīpolu applaucē ar verdošu ūdeni,atdzesē.Produktus sajauc ar krējumu,majonēzi,pieliek garšvielas un tomātu mērci,pielej vīnu un rūpīgi samaisa.Pasniedz pie zivīm,gaļas un dārzeņiem želejā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi