Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kliņģerknēdeļi ar šampinjoniem

2006. gada 27. februāris
Foto: Sindija Pomerance
Pagatavošana
1 min
1. KNĒDEĻI:Kliņģerīšus sagriež 1cm lielos gabaliņos.Uzvāra pienu,atstāj to nedaudz atdzesēties.
2. Sakuļ olas,sasmalcinātus pētersīļus un gredzenos sagrieztus sīpolus apcep.Visu samaisa ar kliņģerīšiem un pienu.
3. Papildina ar sāli,pipariem un muskatriekstu.
4. Masu sarullē apmēram 5cm biezā rullī unieti virtuves dvielī,galus cieši notin.
5. Knēdeļu rulli liek traukā ar viegli verdošu ūdeni un sutina/raudzē/30min.
6. Pēc tam ņem ārā,nedaudz atdzesē,sagriež 0,5-1cm biezas šķēlēs un apcep svietā.
7. ŠAMPINJONI:Šampinjonus notīra un sagriež ceturtdaļās un vāra eļļā.
8. Sagriež šalotes un apcep.
9. Sakuļ kopa saldo un skābo krējumu,uzvāra,pievieno sāli un piparus.
10. Visu sakārto uz šķīvja un pārkaisa ar lociņiem.
Uz augšu