Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vecmāmiņas sautētās kotletes

2006. gada 26. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Ieliek gaļu bļodā nedaudz izmīca.
2. Pievieno izmērcētu baltmaizi drupinot to.
3. Pievievo olu, krējumu.
4. Papildina ar garšvielām pēc garšas - sāli, pipariem un muskatriekstu.
5. Uz pannas apcep sīpolu sasmalcinātu un ķiploku - zeltaini brūnus.
6. Pievieno masai. Visu rūpīgi izmaisa. Veļ apaļas kotletītes.
7. Pannā uzkarsē taukvielas un liek cepties gaļu. Izcep brūnas.
8. Saliek katliņā, pielej ūdeni un papildina ar kaltēto garšaugu maisījumu. Sautē 15 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu