-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vecmāmiņas sautētās kotletes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
0.5 kg maltas cūkgaļas (var būt 40% lielopu)
-
1 vidēja lieluma sīpols
-
2 šķēle/s baltmaizes
-
2 daiviņa/s ķiploku
-
1 ola
-
2 ēd. k. skābā krējuma
-
Pipari
-
Sāls
-
Kaltēti, smalcināti garšaugi un dārzeņi (maisījums bez sāls)
-
Muskatrieksts (rīvēts)
-
Taukvielas cepšanai
-
Ūdens vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Ieliek gaļu bļodā nedaudz izmīca.
-
Pievieno izmērcētu baltmaizi drupinot to.
-
-
Papildina ar garšvielām pēc garšas - sāli, pipariem un muskatriekstu.
-
Uz pannas apcep sīpolu sasmalcinātu un ķiploku - zeltaini brūnus.
-
Pievieno masai. Visu rūpīgi izmaisa. Veļ apaļas kotletītes.
-
Pannā uzkarsē taukvielas un liek cepties gaļu. Izcep brūnas.
-
Saliek katliņā, pielej ūdeni un papildina ar kaltēto garšaugu maisījumu. Sautē 15 minūtes.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs