Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vecmāmiņas sautētās kotletes

Vecmāmiņas sautētās kotletes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltas cūkgaļas (var būt 40% lielopu)
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 2 šķēle/s baltmaizes
  • 2 daiviņa/s ķiploku
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Pipari
  • Sāls
  • Kaltēti, smalcināti garšaugi un dārzeņi (maisījums bez sāls)
  • Muskatrieksts (rīvēts)
  • Taukvielas cepšanai
  • Ūdens vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieliek gaļu bļodā nedaudz izmīca.
  2. Pievieno izmērcētu baltmaizi drupinot to.
  3. Pievievo olu, krējumu.
  4. Papildina ar garšvielām pēc garšas - sāli, pipariem un muskatriekstu.
  5. Uz pannas apcep sīpolu sasmalcinātu un ķiploku - zeltaini brūnus.
  6. Pievieno masai. Visu rūpīgi izmaisa. Veļ apaļas kotletītes.
  7. Pannā uzkarsē taukvielas un liek cepties gaļu. Izcep brūnas.
  8. Saliek katliņā, pielej ūdeni un papildina ar kaltēto garšaugu maisījumu. Sautē 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Saliek katliņā, pielej ūdeni un papildina ar kaltēto garšaug...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas