Šokolādes krēms

Sastāvdaļas

  • 200 g putukrējuma
  • 2 ēdamkarotes piena
  • Vaniļa
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote kakao
  • 1 tējkarote želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina.
  2. Pēc stundas želatīnu izkausē.
  3. Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu un, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu.
  4. krējumu saputo, pievienojot vaniļu.
  5. Tad iemaisa nedaudz atdzesētu kakao masu.
  6. Pilda dekoratīvos stikla trauciņos un labi atdzesē.
  7. Pasniedz bez piedevām vai ar riekstu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi