Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g putukrējuma
  • 2 ēdamkarotes piena
  • Vaniļa
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote kakao
  • 1 tējkarote želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina.
  2. Pēc stundas želatīnu izkausē.
  3. Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu un, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu.
  4. krējumu saputo, pievienojot vaniļu.
  5. Tad iemaisa nedaudz atdzesētu kakao masu.
  6. Pilda dekoratīvos stikla trauciņos un labi atdzesē.
  7. Pasniedz bez piedevām vai ar riekstu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 24. februāris 09:41 24.02 09:41
Četri produkti, kas paātrina novecošanu

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA