Kartupeļu cepumiņi

Sastāvdaļas

  • 6 -7 vārīti kartupeļi
  • 3 glāzes kviešu miltu
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sāls
  • 1 /3 tējkarotes dzeramās sodas
  • 1 /3 tējkarotes citronskābes

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupēlus samaļ, pievieno olu dzeltenumus, ar dzeramo sodu un citronskābi sajauktus kviešu miltus, sāli un samīca stingrā mīklā, kuru plāni izveltnē, sagriež rombiņos.
  2. Tos vidū iegriež.
  3. Vienu rombiņa stūri izvelk cauri griezumam, veidojot "austiņas".
  4. Lielā tauku daudzumā cep brūnus.
  5. Pasniedz ar ievārījumu vai skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi