Torte "upenīte"

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kefīra
  • 1 glāze upeņu ievārījuma
  • 1 ēdamkarote sodas
  • 2 olas
  • 2.5 glāzes miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa kefīru ar ievārījumu un sodu un atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Tad piesit olas, pievieno miltus.
  3. Samīca mīklu, no kuras cep trīs tortes pamatnes - ripas, starp kurām ieziež krēmu.
  4. Krēms: 1 glāzi salda krējuma saputo ar 1 glāzi cukura.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi