Torte "upenīte"

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kefīra
  • 1 glāze upeņu ievārījuma
  • 1 ēdamkarote sodas
  • 2 olas
  • 2.5 glāzes miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa kefīru ar ievārījumu un sodu un atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Tad piesit olas, pievieno miltus.
  3. Samīca mīklu, no kuras cep trīs tortes pamatnes - ripas, starp kurām ieziež krēmu.
  4. Krēms: 1 glāzi salda krējuma saputo ar 1 glāzi cukura.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi