Žemaites torte

Sastāvdaļas

  • 1 litrs paniņu
  • 1 kg cukura
  • 4 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 ēdamkarote sodas
  • 2 karotes krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Paniņām pievieno cukuru un vāra uz mazas liesmas, kamēr masa kļūst līdzīga medum.
  2. Atdzesē, piesit olas, labi saputo.
  3. Tad pieber miltus, krējumu, kuram pielikta soda, un vēlreiz visu masu saputo.
  4. Mīklu liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā formā un cep.
  5. Atdzisušu grezno ar skābu ievārījumu, augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi