Oriģināli grilēti ananasi ar medus mērci

Oriģināli grilēti ananasi ar medus mērci
Foto: Depositphotos.com
Lielisks deserts piknika noslēgumam.
Gatavojot šo oriģinālo deserta uzkodu, jāņem vērā augļa izskats: taustot tam jābūt stingram, bez iespiedumiem, bet lapām jābūt svaigām un zaļām,nevis dzeltenām un apkaltušām.

Sastāvdaļas

  • 1 liels gatavs ananass
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 50 g medus
  • 2 ēd. k. citrona sulas

Pagatavošana

15 min.
  1. Atbrīvo ananasu no mizas, ja ir iespēja izņem cieto viduci, ja nē, sagriež šķēlēs un tad izņem.
  2. Mērcei izkausē sviestu, maisa kopā ar medu un citrona sulu.
  3. Ananasa šķēles liek uz grila, uz cepšanas laikā var nedaudz apsmērēt ar medus mērci, bet uzmanās, lai nedeg. Cep vidēji 3 min. no katras puses.
    Gatavus, vēl karstus pārlej ar atlikušo mērci.

    Lai labi garšo!
    Ananasa šķēles liek uz grila, uz cepšanas laikā var nedaudz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi