Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Oriģināli grilēti ananasi ar medus mērci

Oriģināli grilēti ananasi ar medus mērci

FOTO: Depositphotos.com

Lielisks deserts piknika noslēgumam.
Gatavojot šo oriģinālo deserta uzkodu, jāņem vērā augļa izskats: taustot tam jābūt stingram, bez iespiedumiem, bet lapām jābūt svaigām un zaļām,nevis dzeltenām un apkaltušām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 liels gatavs ananass
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 50 g medus
  • 2 ēd. k. citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Atbrīvo ananasu no mizas, ja ir iespēja izņem cieto viduci, ja nē, sagriež šķēlēs un tad izņem.
  2. Mērcei izkausē sviestu, maisa kopā ar medu un citrona sulu.
  3. Ananasa šķēles liek uz grila, uz cepšanas laikā var nedaudz apsmērēt ar medus mērci, bet uzmanās, lai nedeg. Cep vidēji 3 min. no katras puses.
    Gatavus, vēl karstus pārlej ar atlikušo mērci.

    Lai labi garšo!
    Ananasa šķēles liek uz grila, uz cepšanas laikā var nedaudz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas