Sākums > Receptes > Deserti

Oriģināli grilēti ananasi ar medus mērci

2006. gada 25. februāris
Foto: Depositphotos.com
Lielisks deserts piknika noslēgumam.
Gatavojot šo oriģinālo deserta uzkodu, jāņem vērā augļa izskats: taustot tam jābūt stingram, bez iespiedumiem, bet lapām jābūt svaigām un zaļām,nevis dzeltenām un apkaltušām.
Pagatavošana
15 min
1. Atbrīvo ananasu no mizas, ja ir iespēja izņem cieto viduci, ja nē, sagriež šķēlēs un tad izņem.
2. Mērcei izkausē sviestu, maisa kopā ar medu un citrona sulu.
3. Ananasa šķēles liek uz grila, uz cepšanas laikā var nedaudz apsmērēt ar medus mērci, bet uzmanās, lai nedeg. Cep vidēji 3 min. no katras puses.
Gatavus, vēl karstus pārlej ar atlikušo mērci.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu