Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maigās liellopa gaļas kotletes ar tomātu un siera cepurīti

2006. gada 24. februāris
Foto: Līga Druka-Smalkā
Pagatavošana
40 min
1. Izmērcē baltmaizi.
2. Baziliku - sakapā.
3. Sīpolu un ķiploku griež kubiņos un sviestā apcep.
4. Samaisa malto gaļu ar olu, baltmaizi, baziliku, sāli un pipariem.
5. Veidoj kotletes, apvārta rīvmaizē un cep no abām pusēm gatavas.
6. Tomātus un sieru sagriež šķēlītēs. Uzber gatavajām kotletēm baziliku (pievieno tik, cik kuram patīk, bet neaizraujamies) un liek katrai virsū tomātu un sieru. Cep cepeškrāsnī 8 min. 175*C

Labu apetīti!
Uz augšu