Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Studentu vista uz rīsiem

2006. gada 23. februāris
Foto: Aldis K.
Pagatavošana
1 min
1. (pavisam vienkāršs studentu ēdiens)
2. Vistu sadala ēdamos gabalos un zupas gabalos.
3. Zupas gabalus liek katliņā un vara buljonu. Virco ar sāli, pipariem.
4. Gaļas gabalus apsāla un piparo.
5. Cepeškrāsnij piemērotā trauka ieber 3..4 tases rīsus.
6. Kad buljons gatavs, var notīrīt no kauliem atlikuso gaļu, sagriezt, vēlāk pievienot rīsiem.
7. Buljonu lej uz rīsiem. Jābūt visma tik daudz buljonam virs rīsiem, cik bieza ir pati rīsu kārta. Var vairāk, būs mitraki rīsi, gaumes jautājums.
8. Pa virsu sabirdina sagrieztu papriku, vārīto gaļu un saliek galas gabalus. Cep cepeškrāsnī, kamēr vista un rīsi gatavi.
Uz augšu